01. Име: Христо Б. Борисов
02. Виртуален Ник: Еl_DiABLo^^
03. Реален Прякор: някои хора ме знаят като Фози
04. Възрастта ви: 19 г
05. Зодия: Овен
06. Рождена дата: 23.03.1988 г
07. ICQ: мразя го това нещо
08. SKYPE: el__diablo__
09. E-mail:
snowtraktor@mail.bg
10. Гадже си: (имам / нямам) тайнааа
11. Мразя лъжата, изневярата, двуличието , наглостта, и мн др все такива
12. Искам: щастие и любов
13. Любимото цвете ми е: червена роза, момина сълза, зюмбюл, кокиче и мн др а бе кефя се на цветя!
14. Любим сайт:
http://forum.gorna.net
15. Любим актьор: wesley snipes, shon connory, nicolas cage
16. Любима актриса: jennifer gardner, angelina joly, mandy moore
17. Песента, на която се кефя най-много е: еми мн са напр evanescence - my immortal на седмото небе съм като я слушам. rednex - hold me for a while richard marx - right here waiting kelly clarkson - becaouse of you изброявам балади защото те най-добре изразявар същността ми пък и настроението ми в момента.
18. Суеверен/на ли сте: и да и не
19. Цвят на очите ви: тъмно кафеви
20. Ръста ви е: 175 може би повече
21. Косата ви е: (руса, чуплива ....) черна права ( наи често я вдигам на горе на бодлички)
22. Професия ми е: ученик (засега)
23. Последната клюка, която чух за себе си беше че: че ходим с 1 момиче
24. Начинът ми на обличане е: най различен от елегантен - който мн ме кефи но не се обличам често така най вече в удобни дрехи - спортно елегантни
25. Любимото ми място е: моята стая - това си е моята крепост - в нея съм де да знам несразим от нищо
26. Любима напитка ми е: sprite , Beck's , мн обичам водка , и накъде сме без ОБЛАКА
27. Удряли ли сте шамар: даааа мн пъти
28. Харесвате ли някого тайничко: не
29. Изпълнима мечта за в бъдеще ми е да: уфф нз да срещна голямата си любов и да успея в живота
30.Домашен любимец : нямям (ПЦ-то ми)
31. Любим сезон (защо?) : ПРОЛЕТ - началото на живота според мен, ЛЯТО - живот - моренце басейн разходки, тогава има и най мн запознанства - шанс за откриване на любовта ЕСЕН - мн яко става мн хубави багри и т.н. ЗИМА - бяла красота, спокойствие, мн добре се чустван на студено
32.Любимо списание : май ннямам
33.Любима книга :жул верн - капитан Немо известна също така и като 24 хил.левги под водата . Вокна на световете. Том Кланси - тайфун. от детските мн ме кефи Вълшебникът от ОЗ - това е и най-бъзо прочетената ми книга -1 ден
34.Любим филм :Queen Of The Damned, Gladiator, A walk to remember, daredevil GONE IN 60 SECONDS - strahoten e (Най вече колата : GT 500-E), Italian job